Professionals - Melero & Gené Advocats
melero, gené, advocats, barcelona, abogados, Departament, Defensa, Penal, Corporativa, corporate defense, Derecho penal, servicios, despacho, JAVIER MELERO, JUDIT GENÉ CREUS, Abogados penalistas, abogados penalistas Barcelona, abogado penalista, abogado penalista Barcelona, derecho, derecho penal, derecho penal Barcelona, especialización derecho penal
22041
page,page-id-22041,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Professionals

Qui som

Equip

En l’equip multidisciplinari dirigit per Javier Melero i Judit Gené s’uneixen l’experiència i l’especialització en dret penal necessàries que garanteixen el millor servei.

Equip de treball Corporate Defense: Javier Melero. Soci director del despatx Melero&Gené
JAVIER MELERO

Soci director

Advocat amb un llarg recorregut en Dret Penal

 

Ha col·laborat amb diverses universitats:

– Professor de Dret Penal a la Universitat Pompeu Fabra de Barcelona

– Professor de Màster en Dret Penal a la Universitat de Barcelona i a la Universitat Pompeu Fabra.

– Professor de Dret Penal i Processal Penal a l’Escola de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

– Actualment és professor de l’assignatura de Dret Penal i Econòmic del Màster d’Advocacia de l’idEC a la Universitat Pompeu Fabra.

 

És autor de nombrosos treballs especialitzats, sempre en Dret Penal, i coautor d’un tractat pràctic de Dret Processal Penal.

Reconegut i destacat per Chambers and Partners, un dels directoris legals més prestigiosos del món.

Ha estat soci de firmes legals de primer nivell mundial (Cuatrecasas Gonçalves Pereira). Participa, des de fa anys, en la direcció de casos de gran rellevància davant els Tribunals de l’Estat.

Equip de treball Corporate Defense: Judit Gené Creus. Sòcia del despatx Melero&Gené
JUDIT GENÉ CREUS

Sòcia

Advocada en exercici dedicada exclusivament al Dret Penal

 

Compta amb una extensa i constant formació:

– Llicenciada en Dret per la Universitat de Barcelona.

– Màster en Dret Penal i Cièncias Penals per la Universitat de Barcelona i la Universitat Pompeu Fabra.

– Curs de Pràctica Jurídica del Col·legi d’Advocats.

– Diversos cursos de formació en matèria penal al Col·legi d’Advocats de Barcelona.

– Professora del Màster Universitari en Advocacia (UPF-ICAB-IDEC).

 

És també coautora d’un tractat pràctic de Dret Processal Penal i membre de la Secció de Dret Penal del Col·legi d’Advocats de Barcelona.

Antiga associada del despatx Cuatrecasas Gonçalves Pereira.

Chambers and Partners ha reconegut en l’edició nacional del seu prestigiós ranking a Melero&Gené Advocats com un dels directoris més destacats en la seva especialitat: el dret penal.
Chambers and Partners publica, des de fa 20 anys, els directoris legals dels professionals més destacats en cada especialitat. La seva reputació es basa en l’objectivitat i independència del seu estudi. Disposem de més de 100 analistes dedicats en exclusiva a l’anàlisi del mercat legal per identificar els advocats més destacats del món i les firmes, que segons el criteri del mercat, desenvolupen una millor pràctica professional. Cap advocat pot pagar per aparèixer a la classificació de Chambers and Partners. Com a resultat, aquests directoris -publicats anualment- gaudeixen de gran prestigi i fiabilitat.