LOPD - Melero & Gené Advocats
melero, gené, advocats, barcelona, abogados, Departament, Defensa, Penal, Corporativa, corporate defense, Derecho penal, servicios, despacho, JAVIER MELERO, JUDIT GENÉ CREUS, Abogados penalistas, abogados penalistas Barcelona, abogado penalista, abogado penalista Barcelona, derecho, derecho penal, derecho penal Barcelona, especialización derecho penal
22100
page,page-id-22100,page-template-default,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

LOPD

Llei Orgànica de Protecció de Dades

A efectes del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (en endavant, “LOPD”), MELERO & GENÉ ASSOCIATS SLP l’informa que incorporarà les seves dades personals a un fitxer automatitzat de la seva propietat. L’enviament voluntari de dades personals constitueix el consentiment exprés al tractament dels mateixos i a la seva incorporació als nostres fitxers, si bé de caràcter revocable i sense efectes retroactius, així com l’acceptació de les condicions del tractament expressades a continuació.

 

Tractem les seves dades per a les següents finalitats:
Per a l’establiment i manteniment de la relació amb vostè.
Per informar-li dels serveis que oferim.
Per enviar-li butlletins i informació puntual mitjançant comunicacions electròniques.

 

MELERO & GENÉ ASSOCIATS SLP ha pres les mesures necessàries per assegurar que la informació transferida rep el nivell de protecció legal adequat. Les seves dades romandran en els nostres fitxers fins que vostè cancel·li expressament les seves dades, fins que MELERO & GENÉ ASSOCIATS SLP ho consideri oportú i mentre sigui adequat a les finalitats indicades.

 

Mitjançant l’acceptació d’aquesta política, vostè declara l’exactitud i veracitat de les dades que ens proporciona i consent el tractament de les seves dades conforme aquesta política, així com l’enviament de comunicacions comercials electròniques respecte de les finalitats indicades.

 

Tanmateix, l’informem del seu dret a exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal per Internet a l’adreça electrònica adm@mgadvocats.com o per correu a l’adreça MELERO & GENÉ ASSOCIATS SLP, Carrer Diagonal 433 -bis, 4t 1a, 08036 Barcelona, en els termes establerts a la LOPD.

 

MELERO & GENÉ ASSOCIATS SLP a les mesures legislatives o jurisprudencials sobre dades personals que vagin apareixent, pel que exigeix la seva lectura, cada vegada que ens faciliti les seves dades a través d’aquest web.