Contacte - Melero & Gené Advocats
melero, gené, advocats, barcelona, abogados, Departament, Defensa, Penal, Corporativa, corporate defense, Derecho penal, servicios, despacho, JAVIER MELERO, JUDIT GENÉ CREUS, Abogados penalistas, abogados penalistas Barcelona, abogado penalista, abogado penalista Barcelona, derecho, derecho penal, derecho penal Barcelona, especialización derecho penal
22031
page,page-id-22031,page-template,page-template-contact-page,page-template-contact-page-php,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.3,vc_responsive
 

Contacte

On som

Si necessita assessorament o ampliar informació, posi’s en contacte amb nosaltres omplint el següent formulari o a través del nostre telèfon. L’atendrem de forma personalitzada i amb total confidencialitat.

Barcelona

ADREÇA

Carrer Provença, 300 pral. 1a, 08008 Barcelona

TELÈFON

93 368 48 74

FAX

93 368 48 76

e-mail

adm@mgadvocats.com

CONTACTI AMB NOSALTRES

Nom (requerit)

Correu electrònic (requerit)

Asumpte

Missatge

He llegit i accepto les condicions legals i les clàusules de la LOPD per a la cessió de dades personals.


Chambers and Partners ha reconegut en l’edició nacional del seu prestigiós ranking a Melero&Gené Advocats com un dels directoris més destacats en la seva especialitat: el dret penal.
Chambers and Partners publica, des de fa 20 anys, els directoris legals dels professionals més destacats en cada especialitat. La seva reputació es basa en l’objectivitat i independència del seu estudi. Disposem de més de 100 analistes dedicats en exclusiva a l’anàlisi del mercat legal per identificar els advocats més destacats del món i les firmes, que segons el criteri del mercat, desenvolupen una millor pràctica professional. Cap advocat pot pagar per aparèixer a la classificació de Chambers and Partners. Com a resultat, aquests directoris -publicats anualment- gaudeixen de gran prestigi i fiabilitat.